Patricia Paay in Nederlandse Say Yes To The Dress

Patricia Paay gaat (opnieuw) trouwen en kreeg in de zoektocht naar de ideale jurk hulp van Randy Fenoli en Say yes to the dress.

Patricia verklapte haar deelname aan de Nederlandse versie van het populaire Amerikaanse bruidsprogramma bij Carlo's tv café.

Patricia Paay getrouwd

De 67-jarige diva was te gast om de geruchten de wereld uit te helpen dat ze niet echt getrouwd zou zijn begin deze maand. Paay kon bevestigen dat ze wel degelijk in het huwelijksbootje is gestapt met zakenman Robert Hinfelaar. Maar het blijft niet bij de sobere ceremonie: er gaat een groot trouwfeest komen en daar had Patricia de ideale jurk voor nodig.

Maagdelijk wit

En daar kwam Say yes to the dress om de hoek kijken. Momenteel zendt TLC een Nederlandse versie van de show uit en Patricia liet zich maar wat graag adviseren door bruidsjurken expert Randy Fenoli.

Afbeelding

Toch had ze zelf ook wel de nodige wensen: maagdelijk wit was uit den boze en ook aan blote schouders begon ze niet meer. 

Gordon

In eerste instantie zou het feest in december zijn, maar Patricia en haar Robert hebben besloten het uit te stellen tot het voorjaar zodat alle 150 gasten de kans hebben er bij te zijn. Het wordt een grootse, glamourvolle trouwceremonie, wist Patricia al te vertellen. Met optreden en een over the top aankleding met pilaren en kroonluchters. Ze vroeg daarna aan Carlo's co-host Gordon of hij haar weg wilde geven omdat haar eigen vader te zwak is er bij te zijn. Gordon reageerde galant als altijd: "Nou ik wil je wel een duwtje geven".

Say yes to the dress met Patricia Paay is te zien op dinsdag 22 november om 20.00 uur op TLC.

Meer over:

Reageren