"Ga weg! Ga weg!"

Patricia Paay in slaap overvallen tijdens revalidatie in kliniek

13 Juni 2019 16:52 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Patricia Paay verblijft na haar heupoperatie noodgedwongen al weken in een zorghotel om in rust te kunnen revalideren. Maar ook daar blijkt de 70-jarige polderdiva niet veilig.

La Paay doet haar verhaal aan de site van RTL Boulevard.

Paparazzi

Terwijl Patricia vanochtend lag te slapen, werd ze opgeschrikt door paparazzi. Fotograaf Edwin Smulders en een journalist van weekblad Story stonden ineens in haar kamer in het luxe zorghotel in Blaricum. Paay begon direct te gillen: "Ga weg, ga weg. Hoe durf je!".

"Ik wil rust"

Patricia kan niet geloven dat het zorghotel in de simpele smoes trapte waarmee de paparazzi niet alleen binnen kwamen, maar ook de sleutel van haar kamer kregen. Ze zouden beweerd hebben dat Patricia hen verwachtte. Het zit Paay niet lekker, maar ze laat het rusten: "Natuurlijk heb ik ook mijn beklag gedaan bij de directie van het hotel. k wil dit allemaal niet, ik wil in rust beter worden. En aan mijn herstel werken. Of ik aangifte doe? Zo geen energie voor. Nee."

"Kom maar binnen"

Edwin Smulders geeft desgevraagd een andere versie van de feiten. Het klopt dat hij met een reporter bij Patricia was, maar ze hebben zich netjes gemeld bij de receptie: "Toen zijn we naar haar kamer gegaan en netjes aan de deur geklopt, waar ze zei 'Kom maar binnen"." Het bezoek eindigde toen Patricia niet op de foto wilde voor bij het interview." Verder is wat Smulders betreft van een voorval geen sprake.

Enkele dagen geleden liet Gordon overigens via Instagram nog weten dat zijn hart brak omdat Patricia amper tot geen bezoek kreeg in het revalidatiecentrum.

Meer over