Patricia Paay kan voorlopig niet met pensioen

19 juli 2013 16:10 | sterren | Door Televizier

© TLC/Nick van Ormondt

Patricia Paay werkt voorlopig nog even door. De blonde diva kan het zich niet veroorloven om niets te doen, omdat ze geen financiële zekerheden heeft.

Arme Patricia Paay, haar ontslag bij Holland's Got Talent was niet alleen een klap in haar gezicht omdat de zender haar te oud vond, maar ook omdat ze het geld goed kon gebruiken.

Adam Curry

Aan de Story vertelt de 64-jarige Paay dat na haar scheiding van Adam Curry al haar financiële zekerheden wegvielen. “Ik had best nog een paar jaar willen doorgaan. Die inkomsten heb ik ook nodig. Ik moet nog steeds de handen uit de mouwen steken. Ik kan me niet permitteren om niets te doen", aldus La Paay.

Geen pensioen

Hoewel de diva volgend jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, zit rustiger aan doen er niet in. Ze vertelt: “Toen ik nog getrouwd was, dacht ik altijd dat ik het rustiger aan kon doen wanneer ik wat ouder zou zijn. Niet dus. Ook als ik volgend jaar 65 word, kan ik me niet veroorloven om niets te doen. Daarom zat ik ook niet echt te wachten op mijn vertrek bij Holland’s Got Talent.”

TLC

Gelukkig heeft Patricia wel een baan gevonden waar ze erg veel zin in heeft. Momenteel is ze bezig met de opnames van het programma Cougar Love van TLC. De diva laat weten dat ze erg blij is dat ze met de zender in zee is gegaan.

Meer over