Patricia Paay maakt comeback op TLC

Afgelopen week werd Patricia Paay ontslagen bij RTL. Nu is er eindelijk goed nieuws voor de diva: ze gaat aan de slag bij vrouwenzender TLC.

Vorige week werd bekend dat Patricia Paay aan de kant is gezet bij het programma Holland's Got Talent. Hierdoor had ze geen enkele tv-klus meer over bij RTL. Gelukkig heeft de 64-jarige blondine alweer nieuw werk gevonden bij TLC.

Grote campagne bij TLC

La Paay vertelt aan Story dat ze erg veel zin heeft in de nieuwe klus: “Het is groots wat ik ga doen. Er komt een enorme campagne met posters en billboards enzo. Het zal niemand ontgaan dat ik er nog ben."

Volgens Patricia heeft Erland Galjaard dan ook een grote fout gemaakt door haar aan de kant te zetten: “Ik zei nog tegen Erland dat hij er nog spijt van krijgt dat hij mij liet gaan. Ik ben inmiddels in zee gegaan met een andere zender en de opnames voor mijn nieuwe programma zijn al begonnen.”

Birgit Schuurman

Toch zal Paay qua kijkcijfers flink moeten inleveren. Zo was het best bekeken programma van TLC gisteren Randy's Wedding Rescue, dat slechts 71.000 kijkers trok.

Vorig jaar werd Birgit Schuurman presentatrice bij de vrouwenzender. Ook zij was te zien in een enorme campagne met posters en billboards. Haar programma TLC Over wist jammer genoeg maar weinig kijkers voor zich te winnen.

Volgende week zal bekend worden gemaakt welk programma Patricia precies gaat presenteren. De opnames zijn inmiddels al wel begonnen.

Reageren