Patricia Paay meest gezochte BN’er op Google

13 december 2017 11:46 | sterren | Door Televizier

© TLC/Nick van Ormondt

Google heeft haar jaarlijkse lijstje meest gezochte zoekresultaten onthuld. Nederland heeft in 2017 massaal gezocht naar Patricia Paay toen haar seksfilmpje gelekt werd.

Patricia Paay staat op de derde plaats in de lijst Trending. In dit overzicht staan de zoekwoorden die veel vaker werden opgezocht dan het jaar ervoor. Op de eerste plaats staat Anne Faber, gevolgd door ‘stemwijzer’. Ajacied Abelhak Nouri en ‘Staatsloterij oudejaarstrekking’ komen uit op de vierde en vijfde plek.

Lieke Martens

Ook stormde heel Nederland naar Google toen de oranjeleeuwinnen zo goed bezig waren in het WK. Iedereen wilde weten wie deze vrouwen waren. Naar Lieke Martens werd het meest gezocht, gevolgd door Jackie Groenen, Vivianne Miedema, Daniëlle van de Donk en Shanice van de Sanden.

 Eberhard van der Laan

Geert Wilders is weer de meest gezochte politicus van het jaar. Mark Rutte staat op de tweede plaats. De in oktober overleden burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, staat op drie. Jesse Klaver en Thierry Baudet maken de top vijf af.

Boef en Monica Geuze

De lijst van meest gezochte Nederlandse YouTubers wordt aangevoerd door rapper Boef. Daarna volgen Monica Geuze, StukTV, Dylan Haegens en Tim Hofman. Opvallend is dat de populairste Nederlandse YouTuber Enzo Knol niet in de top vijf voorkomt.

De hele lijst is hier te zien. 

Meer over