Patricia Paay schrikt wakker van rekeningen

Patricia Paay kan niet meer genieten van haar schoonheidsslaapjes nu ze al haar rekeningen zelf moet betalen. De 65-jarige diva heeft last van slapeloze nachten.

Patricia Paay vindt het lastig om haar financiën op orde krijgen. “Sinds ik een eigen huis heb ga ik wel eens gebukt onder de verantwoordelijkheden die dit alles met zich meebrengt. Ik ben niet gewend om alle financiële zaken alleen te doen. Vroeger deed Adam dat allemaal voor mij en nu moet ik zorgen dat alles op tijd wordt betaald”, aldus de diva in weekblad Party. 

Patricia Paay

Patricia Paay geniet van het leven, al wordt de financiële verantwoordelijkheid haar soms te veel. “Ik zie ineens allemaal rekeningen binnenkomen waar ik nog nooit van had gehoord. Iedere dag ligt er wel weer wat anders in mijn brievenbus. Die verantwoordelijkheid komt echt op me af.”

Dromen over geld

Sinds de 65-jarige presentatrice een eigen huis heeft schrikt Patricia Paay 's nachts regelmatig wakker. “Het is al meerdere malen gebeurd dat ik ‘s nachts wakker schrik en denk: kan ik dit allemaal wel blijven betalen? Ik heb met de hypotheekverstrekster financiële afspraken gemaakt en die wil ik wel blijven nakomen.”

Gelukkig probeert Gerard Joling de kas van Patricia Paay te vullen, zodat de diva kan genieten van de nodige nachtrust.

Reageren