Patricia Paay speelt hoofdrol in seksvideo

7 februari 2017 11:17 | sterren | Door Televizier

© ANP

Een seksfilmpje met Patricia Paay (67) in de hoofdrol dreigt online te komen. Paay is er niet zo blij mee en stapte maandag naar de politie.

Patricia zegt dat ze vanwege een zakelijk conflict wordt gechanteerd met de pikante beelden. Ze schakelde de hulp in van misdaadjournalist John van den Heuvel. Het leek hem een goed idee om toch maar even bij de politie langs te gaan voor aangifte. 

Trio

De diva zegt dat ze een vermoeden heeft wie er achter de beelden zit. Niet zo gek natuurlijk, als je kan afstrepen wie er op het filmpje te zien zijn. Meervoud in dit geval, want het gaat om een trio, waaronder een ex van de blondine. 

Stoute avond

John van den Heuvel en Winston Gerschtanowitz hebben de beelden gezien. Volgens Gerschtanowitz was het een stoute avond en begrijpt hij dat Patricia liever niet wil dat het filmpje online komt.

Huwelijksbootje

In november stapte Paay in het huwelijksbootje met de 35 jaar jongere Robbert Hinfelaar. Of hij de beelden heeft gezien is niet duidelijk, maar dat ze zelf ook goed zijn in het schieten van ondeugende foto’s blijkt wel op Instagram.

 

Lees ook:
Bij Jinek vertelt Patricia Paay haar kant van het verhaal over de uitgelekte seksvideo

 

Meer over