Patricia Paay terug bij toyboy

Patricia Paay kan haar Facebook-status weer updaten: de tv-diva heeft een open en ingewikkelde relatie met haar ex-vriend Nicky van Dam.

Drie jaar geleden verbrak Patricia Paay haar relatie met de 35 jaar jongere Nicky van Dam. Nu vertelt de diva aan weekblad Story dat de relatie "nogal ingewikkeld is".

Open relatie

Uit het interview is af te leiden dat de geliefden een open relatie hebben: "Nicky lijkt daarop te zijn teruggekomen. Hij twijfelt nog een beetje. Nu zijn we partners, slapen samen en geven we elkaar de vrijheid om ook met anderen af te spreken."

Ook Paay lijkt niet helemaal zeker van haar zaak: "Ik zie Nicky graag gelukkig. Hij mag dan voor mij niet de liefde van mijn leven zijn, hij blijft wel mijn maatje."

Nicky van Dam

De jonge Van Dam blijkt nogal een draaikont te zijn: "Toen het uit was, hebben we allebei gedatet met anderen. Na elk afspraakje met een andere vrouw vertelde Nicky me dat hij toch liever mij wilde." Het is dus duidelijk dat de relatie tussen de twee inderdaad nogal ingewikkeld is.

Cougar Love

Vanaf begin oktober is La Paay op TLC te zien met het programma Cougar Love. In het programma volgt ze verschillende vrouwen die een relatie hebben met een veel jongere man. Patricia haalt voor het programma blijkbaar inspiratie uit haar eigen leven.

Reageren