Patricia Paay verliest panty-rechtszaak van buurman

30 maart 2017 13:53 | sterren | Door Televizier

Patricia Paay heeft de rechtszaak tegen haar buurman Maarten Oostvogel, verloren. Ze ligt al langere tijd in de clinch met haar voormalige zakenpartner en sleepte hem daarom voor de rechter.

De rechtbank in Haarlem zou pas op 12 april uitspraak doen in de zaak tussen de twee, maar Quote, die het vonnis van de rechter in bezit heeft, bracht het nieuws vandaag al naar buiten. Paay eist dat ze over een deel van 2016 nog 10% van de omzet krijgt, maar daar gaat de rechter niet mee akkoord. “Die vordering vindt geen grondslag in de tussen beide partijen bestaande overeenkomst”, zo staat in het vonnis.

Pantylijn

Ook stelt de rechter dat de claim van 10% nergens op gebaseerd is. Dus dat geld kan ze op haar buik schrijven. Vorig jaar sleepte Patricia haar voormalig zakenpartner ook al voor de rechter. Paay gaf toen toestemming om haar naam te gebruiken voor een pantylijn, maar ontving naar eigen zeggen nooit het beloofde geld.

Onafhankelijke accountant

Volgens Quote roept de rechter beide partijen op te checken of er in 2016 nog omzet is gemaakt. Om dat na te gaan zal een onafhankelijke accountant worden aangewezen om dit te controleren. Oostvogel wilde dit al veel eerder, maar de blondine zou daarop niet gereageerd hebben.

Seksvideo

Patricia staat al langere tijd in de spotlights, maar niet op een positieve manier. De uitgelekte seksvideo van de diva werd vorige maand door heel Nederland verspreid. Patricia’s ex Nicky van Dam beschuldigde toen Maarten van het uitlekken van de seksvideo, maar hij is geen verdachte in de rechtszaak. 

Meer over