Patricia Paay vindt zich "gewoon sexy"

Patricia Paay omarmt haar seksualiteit. In een interview met Libelle verklaart de 68-jarige showbizz diva haar appeal: het is vooral haar uitstraling.

Paay maakt zich in het tijdschrift hard voor de kracht van de vrouw. Ze vindt het dan ook geweldig om vrouw te zijn: "Juist in deze mannenwereld. Vrouwen denken anders dan mannen, we zijn ze stappen voor dankzij onze intuïtie. Gebruik dat vrouw-zijn, en dat hoeft niet op een ordinaire manier."

Sex appeal

Ze mag de pensioensgerechtigde leeftijd dan al bereikt hebben, Patricia valt nog steeds in de smaak bij de mannen. Ze heeft daar een eenvoudige verklaring voor: haar uitstraling. "Ik ben gewoon sexy, al doe ik een hoofddoek om."

Moraal

Verder ergert Patricia zich aan de dubbele moraal die in Nederland heerst rond leeftijdsverschillen binnen relaties: "Kijk, een oudere vent die er leuk uitziet, neemt een jonge blom. Dat is dan wél normaal. Maar over mij schreven ze: Patricia Paay is weer vrijgezel, dus moeders, houd je zoons binnen!” Ik heb te veel over me heen laten lopen. Als ik nog terugkeer op aarde, word ik een bitch."

Meer over:

Reageren