Patricia Paay wil meer te zeggen hebben bij MindMasters Live

23 november 2015 15:35 | sterren | Door Televizier

© Screenshot SBS

Patricia Paay zit in de Raad van 10 bij MindMasters Live en doet mee aan de acts van de mentalisten. Maar eigenlijk wil ze veel meer te zeggen hebben.

Patricia deed haar uitspraken aan tafel bij Koffietijd.

Paay bij MindMasters Live

La Paay maakte afgelopen vrijdag haar debuut als een van de Raad van 10 bij MindMasters Live. Hierin werd ze onder meer ingezet bij de act van de pianospelende kip Curry. Over haar reden om mee te doen zegt ze: "Het is een uitdagende show, weer eens wat anders dan alleen maar zingen. Ik laat me verrassen iedere keer. We mogen niets weten van te voren of repeteren of ze van te voren zien. Ik wil trouwens wel meer zeggen, ik hoop dat de regisseur kijkt. Ik wil wel kwijt waarom ik op rood druk of een act niks vindt. Maar, wat ik wel weet: er komen nog hele spannende dingen aan."

Bang voor hypnose

Toch gaf Patricia toe dat ze zich ongemakkelijk voelt rond de mentalisten: "Sommigen van hen kunnen je echt onder hypnose brengen. Dat zag ik vrijdag bij Monique Smit die vooraf achter de schermen even onder hypnose werd gebracht en toen weer naast me kwam zitten met een hele glazige blik in haar ogen. Ze zei dat ze er niets van voelde, maar ik vind het toch eng. Ik sta sowieso al bekend als een flapuit, wie weet wat ik allemaal zeg onder hypnose!". 

Patricia over Sabia

Uiteraard wilden de dames weten hoe Patricia dacht over haar veelbesproken Raad van 10 collega Sabia. Daar was Paay heel duidelijk in: "Timide en heel rustig, een beetje verlegen. Ik denk dat iedereen zijn eigen verhaal rond haar heeft en de pers is er mee weggelopen. Ik merk het bij mijn eigen verhalen, er klopt nooit geen ene moer van. Iedereen denkt dat ze ontzettend geraffineerd is, maar dat is helemaal niet zo. Ze is heel fragiel, een klein poppetje. Er is veel meer aan de hand, maar ze hoeft niemand verantwoording af te leggen." 

Meer over