Patricia Paay wil sekstape van het internet af hebben

7 maart 2017 10:29 | sterren | Door Televizier

© ANP

Patricia Paay heeft de hulp van een bureau ingeschakeld om haar sekstapes van internet te verwijderen. De diva heeft er schoon genoeg van en wil dat haar plasseksvideo nergens meer te zien is.

Peter R. de Vries vertelde maandag in RTL Boulevard over de vervolgstappen van Paay. Volgende de misdaadverslaggever heeft Patricia een bureau in de arm genomen dat ervoor moet zorgen dat haar sekstapes van het wereldwijde web worden verwijderd.

Dagvaarding

Dat is niet het enige wat Patricia doet. Ze bereidt ook  een zaak voor tegen de Telegraaf Media Groep. GeenStijl en Dumpert, onderdeel van TMG, plaatsten vorige maand de sekstapes op hun website. “De dagvaarding is onderweg”, aldus De Vries. Paay zit niet stil, want vorige week zat ze in de rechtszaal tegenover voormalig zakenpartner Maarten Oostvogel. De twee liggen al langere tijd in de clinch over de pantylijn van de diva. 

Curaçao

In de tussentijd komt Patricia van alle hectiek bij op het zonnige Curaçao. Dat was wel nodig, want aan tafel bij Jinek, drie weken geleden, vertelde de blondine zich erg slecht te voelen. “Je gaat ermee naar bed en je staat ermee op.”  Peter R. De Vries hoopt dat ze weer wat tot rust komt en dat haar bloeddruk daalt. Blijkbaar steeg haar bloeddruk tot grote hoogte als gevolg van de enorme commotie de afgelopen maand. 

Meer over