De droom achterna

Patricia van The Voice geeft alles op voor muziekcarrière

27 februari 2019 16:39 | sterren | Door Televizier

© ANP
Patricia uit The Voice of Holland geeft alles op voor haar zangcarrière. RTL Boulevard meldt dat ze haar baan bij musical Mamma Mia! heeft opgezegd en haar droom achternagaat.

"Ik heb besloten om mijn droom waar te maken en te kiezen voor deze spannende weg na het behalen van de finale van The Voice", verklaart Patricia. Daarom slaat ze de deuren van het Beatrix Theater voorgoed achter zich dicht om haar eigen muziek te schrijven.

Dennis

De finalist uit The Voice verloor afgelopen zaterdag van Dennis van Aarssen, die populair werd dankzij zijn voorkeur voor big band-muziek. Hij staat met beide benen op de grond en blijft voorlopig werken als projectmanager. Hij dacht zelf steeds dat Patricia zou winnen. Want zij werd veelvuldig geprezen om haar gouden keeltje.


Veel optreden

"Ik ga werken aan mijn eigen songs en vooral veel optreden op grote en kleine podia in heel Nederland samen met mijn band om nog meer mensen te kunnen bereiken en hopelijk te raken. Dat is wat ik wil!", vertelt het muzikale talent. "Om dit te kunnen doen heb ik afscheid moeten nemen van mijn vaste ensemble plek in de musical Mamma Mia! Ik waag de sprong in het diepe en kan niet wachten om mijn publiek live in het land tegen te komen."

Meer over