Manifest Stenenkoorts

Patrick Lodiers heeft nieuwe tv-klus te pakken

20 mei 2022 14:24 | sterren | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Patrick Lodiers steekt weer de handen weer uit zijn mouwen. De presentator is namelijk betrokken bij nieuwe tv-programma Manifest Stenenkoorts.

In Manifest Stenenkoorts staat hij drie jonge Zwolse journalisten bij die zich gaan buigen over diverse vragen die in het hoofd spoken van starters.

Manifest Stenenkoorts

Kan ik ooit een huis kopen? Kom ik er ooit tussen op de woningmarkt of heb ik de boot gemist? Deze vragen zingen mogelijk dagelijks rond in het hoofd van starters, die maar moeilijk aan een huis kunnen komen. De drie jonge Zwolse journalisten Elisabeth van Kleef, Roy Zwier en Manne Havinga willen daar wat aan doen en zoeken in het nieuwe BNNVARA-programma Manifest Stenenkoorts uit wat er moet veranderen om de woningmarkt weer toegankelijk te maken. 

Patrick Lodiers

Ervaren presentator Patrick Lodiers staat hen bij en legt uiteindelijk hun bevindingen voor aan deskundigen, zoals Maxime Verhagen, Cindy Cremer en Hugo de Jonge. Hoe kijken zij namelijk aan tegen de woningmarkt? En is het in andere landen ook zo'n probleem of kunnen we juist daarvan leren? 

De vierdelige docureeks Manifest Stenenkoorts is op 6, 7, 8 en 9 juni om 22:20 uur te zien op NPO2.

Meer over