Patrick Martens presenteert Het Mysterie Van... bij RTL Telekids

20 augustus 2013 09:56 | sterren | Door Televizier

Patrick Martens verlaat kinderzender Nickelodeon om bij RTL Telekids aan de slag te gaan. Hij presenteert vanaf 14 oktober Het Mysterie Van...

Eind mei kondigde presentator Patrick Martens aan Nickelodeon te verlaten. Hij maakte daar zeven jaar lang programma's als Nick Battle en Shake It. Nu gaat hij aan de slag bij RTL Telekids.

Het Mysterie Van...

Patrick gaat het programma Het Mysterie Van... presenteren. Dit programma is een combinatie van een dagelijkse dramaserie en een spannende spelshow. Het Mysterie Van... wordt opgenomen in de Efteling. Kinderen lossen hier elke week een mysterie op aan de hand van een speurspel. Dagelijks strijden twee teams tegen elkaar, uiteindelijk vindt er elke zaterdag een grote finale plaats.

Patrick Martens

Martens, die eerder ook in GTST speelde, kijkt er erg naar uit om het nieuwe programma te presenteren. Hij laat weten: "Ik kan er al mijn energie en creativiteit in kwijt. Het heeft van alles wat: drama, humor en actie.”

Anouk Maas en Bart Boonstra

Musicalster Anouk Maas en Secret Story-presentator Bart Boonstra nemen de presentatie van Patricks programma Nick Battle over. Zij zijn vanaf 8 september elke week om 9:00 uur te zien op Nickelodeon.

Meer over