Floris

Patrick van The Rotterdam Project vader geworden

14 september 2021 11:41 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Heugelijk nieuws voor The Rotterdam Project-deelnemer Patrick van der Jagt. De 45-jarige Rotterdammer en zijn vriendin Francine Schaap zijn ouders geworden van zoontje Floris.

“Vol blijdschap mogen Francine en ik jullie vertellen dat wij papa en mama zijn geworden van Floris Hendrik van der Jagt 3700 gram pure liefde”, schrijft Patrick op zijn Instagram. De Rotterdammer werd bekend door zijn deelname aan het programma The Rotterdam Project, waarin presentator Beau van Erven Dorens hem en een aantal andere daklozen tijdens hun leven op straat volgde.

Liefde

Nadat hij zijn leven op de rit kreeg dankzij het programma vond hij via The Rotterdam Project ook de liefde. Francine Schaap werkte namelijk als eindredacteur bij het programma. “Alles is veranderd. Ik heb alles wat mijn hartje begeert”, zei hij daar eerder over in gesprek met het AD.

Dream School

Nu hij zijn leven op de rit heeft, wil hij ook zijn hobby fotografie weer oppakken. Mede daardoor is hij in het nieuwe seizoen van Dream School te zien, waarin hij jongeren met problemen hoopt te inspireren aan de hand van fotograferen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Patrick van der Jagt (@caveman010)

Meer over