Patty Brard biedt Amstelveense miljoenenvilla te huur aan

8 augustus 2017 12:25 | sterren | Door Televizier

© Elvin - SBS

Patty Brard en haar man Antoine de Vijver doen hun villa in Amstelveen toch niet van de hand. Het echtpaar gaat het aanzienlijke huis verhuren en zelf kleiner wonen in Amsterdam.

Website Bekende Buren bericht dat het huis aan de Amstel, uitgerust met buitenzwembad, jacuzzi en sauna, uit de verkoop is gehaald. De woning had een slordige 2.1 miljoen euro op moeten brengen, maar na maanden lijkt er geen geschikte koper gevonden te zijn.

Huisbaas Patty

Wie Patty als huisbaas wil, moet aardig diepe zakken hebben. De huur bedraagt maar liefst 11.950 euro, maar voor dat bedrag krijg je wel een villa met vier woonlagen met drie slaapkamers en twee badkamers. Zodra zich een huurder gemeld heeft, willen Patty en haar man een appartementje in Amsterdam zoeken om toch een eigen plekje te hebben als ze Nederland bezoeken. 

Wigwam

Patty en Antoine leven vanaf september grotendeels op Ibiza, waar De Vijver veel werkt als architect. Momenteel is Patty bezig het huis nog meer haar thuis te maken, zo wordt er druk gebouwd aan een sfeerverhogende wigwam op haar landgoed.

Ook krijgt ze hulp van goede vrienden zoals GTST-acteur Guido Spek die altijd te porren is voor een dolletje.

Meer over