Na faillisement

Patty Brard emotioneel gebukt onder verkoop miljoenenvilla

13 juni 2022 21:05 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Patty Brard zette eerder deze maand haar villa aan de Amstel te koop, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Bij Shownieuws onthult de diva dat de verkoop van haar woning zoveel oud zeer oprakelt dat ze niet eens in het pand kan blijven.

Patty en haar man Antoine besloten onlangs dat de tijd rijp was om een woning te zoeken die meer gericht is op hun oude dag. Het liefst betrekken ze een gelijkvloerse pied-à-terre in de hoofdstad. Maar dat betekent dat hun riante villa in Amstelveen verkocht gaat worden. 

Trauma

Het schitterende stulpje, met onder meer een binnenzwembad, is te koop voor een slordige 2,2 miljoen euro. Een stevige prijs, maar toch zijn er al belangstellenden. Bij Shownieuws verklaart Patty dat ze is weggevlucht naar de sportschool omdat ze het niet kan hebben dat er vreemde mensen door haar huis lopen. Het is een trauma dat terug te voeren valt naar een kleine dertig jaar geleden. 

Failliet

In 1993 werd Patty persoonlijk failliet verklaard en bleef ze na een stukgelopen zakelijke deal met haar ex, zakenman Eric Peute, achter met een schuld van 2,7 miljoen euro. Als gevolg hiervan moest Patty machteloos toekijken hoe al haar bezettingen geveild werden, inclusief de spulletjes van haar dochter Priscilla. 

Knauw

Patty vocht zich terug en is inmiddels financieel geheel boven jan. Maar het moment dat nieuwsgierige mensen door haar huis liepen alsof ze een dagje uit waren heeft haar een enorme knauw gegeven. In het verleden heeft ze daar al geregeld over gesproken, zo ook bij Robert Jensen.

Daarnaast maakt Patty er geen geheim van dat ze eigenlijk toch een beetje twijfelt of ze nu al wel afscheid wil nemen van haar huis aan de Amstel. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Meer over