Patty Brard geeft Antoine voor de derde keer het jawoord

10 december 2014 10:41 | sterren | Door Televizier

© Elvin - SBS

Patty Brard en haar man Antoine stappen voor de derde keer in het huwelijksbootje. De twee tortelduifjes trouwen met oudjaar in de Oostenrijkse sneeuw.

Patty Brard en Antoine gaven elkaar het jawoord in Amstelveen, waarna ze voor Patty’s Big Fat Ibiza Wedding met een karrenvracht aan genodigden naar het Spaanse partyeiland vlogen om daar voor de tweede keer in het huwelijk te treden. Schijnbaar kunnen de twee er geen genoeg van krijgen, ze gaan met oudjaar voor de derde keer trouwen.

Patty Brard

Patty Brard vindt het belangrijk dat ze het feestje nog eens met een kleine groep naasten kan vieren. ''Het was allemaal even mooi en fantastisch. Precies zoals ik wilde. Maar het is ook mooi om onze liefde in intieme kring te vieren. Dat zijn mensen die we tot onze beste vrienden rekenen, dus met hen wil ik die dagen nog eens dunnetjes overdoen. Ik houd ontzettend veel van Antoine en we kijken ernaar uit om straks in het bijzijn van onze vrienden nog eens hardop uit te spreken hoe blij we met elkaar zijn’’, vertelt de diva aan Story.

Trouwen

Het stel vliegt met oudjaar naar Oostenrijk om te trouwen tussen de besneeuwde bergtoppen. Wanneer het jawoord is gegeven, zal de schnaps ongetwijfeld rijkelijk vloeien. Patty is overigens niet de enige diva die onlangs naar de Alpen vertrok.

Meer over