Na vier weken

Patty Brard mag Gordon en nieuwe vlam trouwen

14 augustus 2021 11:10 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

Gordon (53) is weer aan de man. Zijn BFF Patty Brard onthulde vrijdag in Shownieuws dat het gaat om de 24-jarige Jeffrey de Visser uit Den Haag. En dat is niet enige nieuws waarmee ‘La Brard’ op de proppen kwam.

Patty wist namelijk ook al te melden dat Gordon en Jeffrey trouwplannen hebben en dat ze haar hebben gevraagd de trouwerij te leiden. “Als ze gaan trouwen, mag ik dat doen”, zei ze in het entertainmentprogramma van SBS6.

Warenhuis 

Waar Gordon en Jeffrey elkaar hebben leren kennen, is niet echt duidelijk. Mogelijk is dat in een luxe warenhuis in Den Haag geweest, waar Jeffrey zijn dagen vult als verkoopmedewerker. Daarnaast volgt hij een opleiding tot schoonheidsspecialist.  

Verliefd 

De slordige dertig jaar leeftijdsverschil tussen Gordon en Jeffrey bracht Patty ook nog even onder de aandacht bij de entertainer en presentator. “Ik ben verliefd, hij is verliefd. Wat moet ik dan doen? Omdat het niet in het plaatje past, moet ik het voorbij laten gaan?", zei de 53-jarige Amsterdammer in het gesprek met Patty.

Dubai

Of zijn nieuwe liefde ervoor zorgt dat de plannen van Gordon om naar Dubai te emigreren op een lager pitje worden gezet, is niet bekend. Het SBS6-gezicht gaf begin juli nog een afscheidsfeest om zijn vertrek naar Dubai in te luiden.

Meer over