Patty Brard heeft geen goed woord over voor Voice-auditie Pyke Pos

28 september 2013 15:28 | sterren | Door Televizier

Oud X-Factor finalist Pyke Pos kon de vier coaches van The Voice Of Holland niet verleiden te draaien. Ook Patty Brard kon Pyke's auditie niet bepaald waarderen, zo bleek tijdens de late editie van Shownieuws.

Shownieuws zond na de aflevering van The Voice Of Holland beelden uit van Pyke's niet geslaagde auditiepoging. Ook interviewden ze Pyke en zijn vriendin, oud TMF VJ Sonja Silva.

Sonja Sylva had het zwaar bij The Voice

Pyke verklaarde aan Shownieuws dat hij meedeed om verder te komen en echt te laten zien wat hij kan: "En dat is niet gelukt, en dat vind ik heel jammer." Sonja Silva liet weten het verschrikkelijk gevonden te hebben om backstage te staan en machteloos toe te moeten kijken wat er gebeurde.

Patty Brard geeft Pyke Pos advies

Na het item over Pyke's mislukte avontuur bij The Voice, ging showbizz deskundige Patty Brard helemaal los achter de desk.Tot ongeloof en vermaak van Shownieuws presentator Beau van Erven Dorens en fashion designer Janice gaf de voormalig LUV' zangeres Pyke Pos pittig advies: "Het was erg voor Sonja, maar het was ook erg voor ons. Hou óp met die talentenjachten, Pyke Pos... Het is toch niet om aan te horen? Het is ook niet om aan te zien."

Terwijl Janice het uitgierde vroeg Beau voor de zekerheid of Patty daadwerkelijk Pyke en Sonja bedoelde. "Ja. Ik word er moe van, mag dat ook?", besloot Brard. 

Bekijk HIER de uitspraken van Patty Brard terug (vanaf 10 minuut 30).

Meer over