Patty Brard stopt bij Shownieuws

9 mei 2017 08:59 | sterren | Door Televizier

© Elvin - SBS

Patty Brard is na de zomerstop een stuk minder te zien op televisie. Het beeldbuisicoon verruilt definitief de lage landen voor een nieuw leven op Ibiza.

Patty (62) heeft er geen geheim van gemaakt dat ze haar man Antoin de Vijver (foto), overal volgt. De Vijver werkt als architect en is de laatste jaren actief op Ibiza, reden voor Patty om haar echtgenoot te volgen.

Te koop

In de realitysoap Patty's big fat Ibiza wedding was al te zien hoeveel Brard en haar man van het eiland houden. Inmiddels is de knoop doorgehakt en verruilen de echtelieden ons kikkerlandje voorlopig voorgoed voor Ibiza. Hun riante woning aan de Amstel is inmiddels in de verkoop gegaan.

Shownieuws

Tot voor kort pendelde Patty plichtsgetrouw tussen Nederland en Ibiza vanwege haar tv-verplichtingen. Op Instagram onthulde ze echter dat ze binnenkort niet langer het vaste gezicht is van het veelbekeken Shownieuws. Vanaf september moet de showbizzrubriek het zonder haar stellen, zo bevestigde Patty aan een fan op Instagram. Immers: "Je gaat waar het werk is".

Sexycorrectie

Fans van de Papoaese polderdiva hoeven zich geen zorgen te maken dat ze in een gat valt op het partyeiland. Inmiddels heeft Patty een winkel geopend in een hotel waar ze haar unieke lijn van corrigerende badpakken en ondergoed aan de man brengt. Ook verkoopt ze typisch Nederlandse lekkernijen als drop en pindakaas.

Meer over