Patty Brard verbijsterd door hond in vliegtuig

23 januari 2017 13:34 | sterren | Door Televizier

© Instagram Patty Brard

Dat huisdieren alleen onder strenge voorwaarden met hun baasjes mogen vliegen, weet Patty Brard als geen ander. Wat ze aantrof aan boord een Transavia-vlucht verraste haar dan ook behoorlijk.

Zeker nu ze met haar man Antoine van de Vijver een huis op Ibiza heeft, is Patty Brard geregeld in een vliegtuig te vinden. Daar wordt ze vaak vergezeld door Bibi en Lulu, twee chocoladebruine Pommers die ze ook wel haar hondekindjes noemt. Het parmantige duo past in haar handbagage en reist altijd in stijl.

Regels

Vliegtuigmaatschappijen hebben echter strenge regels voor huisdieren die aanboord meereizen. De veiligheid van de dieren staat voorop, zo wordt Patty naar eigen zeggen bij iedere vlucht er op gewezen dat haar hondjes tijdens opstijgen en landen het valies niet mogen verlaten. Zelfs hun koppies mogen er nog niet uitsteken. Met dit beleid in het achterhoofd was Patty maar wat verbaasd toen ze neerplofte in haar vliegtuigstoel en zag hoe het blijkbaar ook mag.

Brard deelde haar verwondering met haar Instagramvolgers die haar verwondering deelden. Anderen merkten op dat het mogelijk om een hulphond gaat waar andere regels voor gelden. Transavia heeft nog niet gereageerd.

Meer over