Patty Brard wordt gek van 'lelijkheid' Tijl Beckand en Giel Beelen

Patty heeft het helemaal gehad met Tijl Beckand en radiopresentator Giel Beelen. Het tweetal maakte in het verleden grappen over het voluptueuze voorkomen van de presentatrice en stevige vrouwen in het algemeen. Nu bijt ze van zich af in weekblad Weekend

Tijl Beckand, onder andere bekend van De Lama's, is volgens La Brard vrouwonvriendelijk. Met grote regelmaat hoor ik Tijl Beckand grappen maken die over mijn gewicht gaan", aldus Patty tegenover Weekend. "Heel gek, als je ziet dat zijn jasjes ook met moeite dicht gaan en hij ook beschikt over een tweede kin."

Daten met dikke vrouwen

Ook Giel Beelen moet het ontgelden. Volgens de voormalige Luv'-zangeres is de DJ net zo erg als Beckand. De man van 3FM's ochtendshow haalde Patty's woede op zijn hals door te zeggen dat hij nooit met een dikke vrouw zou daten. Ik word gek van jullie lelijkheid. Waarom zulke onhandige uitspraken doen waarmee je zoveel vrouwen op hun hart trapt?", vraagt ze zich hardop af. 

Te knappe vriendin

Beelen krijgt van Patty ook nog een trap na. Ik weet ook nog goed dat jij je eerste voor jou veel te knappe vriendin kreeg. Ze gooide je in een make-over die ongekend was. Je ranzige tanden werden onder handen genomen, je haren eindelijk gewassen en je bril vervangen. Jammer dat ze je van binnen niet wat mooier heeft gekregen.

Excuses

De radiopresentator bood onlangs zijn excuses aan voor zijn opmerkingen (zie video), maar hier neemt Patty geen genoegen mee. "En nu denken dat je alles over vrouwen kan zeggen en er met een Twitter-excuusje en een YouTube-filmpje vanaf kan komen? Het komt door mannen als jij dat wij elke dag weer zo ontzettend onzeker wakker worden. Ik zou het allemaal graag weg willen lachen, maar deze keer lukt het me niet.

 

Reageren