Patty Brard zinspeelt op tv-comeback

4 juli 2017 13:20 | sterren | Door Televizier

© Screenshot NPO Uitzendinggemist

Patty Brard (62) blijft televisie maken. Het media icoon kondigde begin mei aan de tv-wereld te verruilen voor een rustiger leven op Ibiza, maar lijkt daar nu toch op terug te komen.

In het NPO Radio 2 programma 't Wordt nu laat vertelde Patty dat ze na haar vertrek bij Shownieuws in september niet helemaal van de buis verdwijnt: "Ik blijf toch nog wel dingetjes op televisie doen", vertrouwde ze presentatrice Evelien de Bruijn toe.

Real life soap

Patty was van plan om op Ibiza te gaan genieten met haar man Antoin de Vijver, maar na twee weken vakantie begon het naar eigen zeggen toch weer te kriebelen. Momenteel werkt ze dan ook aan plannen voor programma's waar ze nog weinig over los liet, behalve dat ze niet bij SBS te zien zullen zijn. Daarnaast fantaseerde Brard over een real life-achtig programma bij haar thuis op Ibiza waar ze topmuzikanten ontvangt die de sterren van de hemel spelen, terwijl Patty in de keuken staat.

Arme kinderen

Ook vertelde Patty dat ze zich al enige tijd inzet voor de vele duizenden, arme kinderen in Nederland. Er is vaak geen geld voor kleine, maar waardevolle uitgaves zoals schoolreisjes, waardoor kinderen nog meer in een sociaal isolement komen. Brard gaf aan dit schandalig te vinden, zeker omdat het vaak om kleine bedragen gaat. Ze onthulde dan ook voornemens te zijn een stichting op te richten om deze stille crisis aan te pakken.

Meer over