Patty Brard zorgt voor ophef door vitamine injecties

3 September 2014 11:37 | sterren | Door Televizier

Patty Brard zorgde onbedoeld voor ophef bij RTL Late Night toen beelden van haar realitysoap vertoond werden waarin Brard zich liet injecteren met vitaminepreparaten. 

Patty was te gast bij de talkshow om te praten over haar trouwsoap Patty's Big Fat Ibiza Wedding. Het gesprek verliep meer dan prettig, tot Humberto beelden toonde uit de serie.

Brard en dokter Marja

In het gewraakte fragment was te zien hoe Patty op Ibiza van haar kater en vermoeidheid af kwam door een beroep te doen op dokter Marja van Engelen, een arts die werkt met vitaminespuiten. Te zien was hoe Patty diverse injecties toegediend kreeg om haar kwaaltjes te bestrijden. Naast vitamineshots kreeg ze ook prikken die onder andere detoxerend zouden werken. De behandeling mist zijn werking niet, Brard voelde zich direct stukken beter.

Patty schokt Jack van Gelder.

Humberto Tan en de andere RTL Late Night-gasten Jaap Jongbloed, Antoinette Hertsenberg en Jack van Gelder keken met grote ogen, open mond en een mix van ontzetting en verbazing hoe naald na naald in de aderen van Patty verdween. Van Gelder merkte op dat hij er niet aan moest denken: "Waar zit ik naar te kijken?".

Patty schoot daarna in de verdediging zoals alleen zij dat kan. Bekijk de injectie en het gesprek hieronder.

Meer over