Patty’s Antoine geniet van media-aandacht

14 Augustus 2014 16:59 | sterren | Door Televizier

Antoine van de Vijver is niet gewend aan alle camera’s om hem heen. Toch vindt de aanstaande man van Patty Brard het niet erg om in de spotlights te staan.

Patty’s Big Fat Ibiza Wedding draait om de bruiloft van Patty Brard en haar aanstaande man Antoine van de Vijver. In weekblad Privé vertelt de architect dat vooral Patty in het middelpunt van de belangstelling staat, al geniet hij ook van alle aandacht. “Nou, de meeste aandacht gaat toch naar Patty. Zij is degene die alles regelt en bedisselt. Dat is toch echt een vrouwending, hoor, je ziet mij toch geen bloemen bestellen of kaarten uitzoeken? Ik geniet er eerlijk gezegd wel van en laat het maar over me heen komen“, aldus Antoine. 

Antoine van de Vijver

Antoine van de Vijver houdt alle festiviteiten graag zo klein mogelijk, al weet hij dat dit met Patty als aanstaande vrouw onmogelijk is. “We zouden onze ondertrouw bijvoorbeeld klein doen, maar ik vrees dat Patty zelfs daar een spektakel van wil maken. Ach, je moet alles vieren in het leven, toch?”, vertelt hij. 

Huwelijk

Antoine vroeg Patty meerdere malen ten huwelijk. Het is dan ook niet vreemd dat hij klaar is om te trouwen. “Ik noem haar al jaren mijn vrouw en niet mijn vriendin. Zij is degene die de gezelligheid in mijn leven heeft gebracht’’, zegt de smoorverliefde architect. 

Patty Brard

Antoine zegt in het weekblad dat Patty hem in de afgelopen jaren wel heeft veranderd. “Voordat ik haar leerde kennen, hield ik bijvoorbeeld niet van tuttels en frutsels in mijn huis. Kaarsen en bloemen, ik had er niets mee. Nu zou ik niet meer zonder kunnen.” 

Liefde

Patty Brard staat bekend als een dominante televisiediva die zo nu en dan voor de nodige choas zorgt. Volgens Antoine is de presentatrice juist een tedere dame. “Kijk, ik ken de ware Patty. Zij is intelligent, lief en zorgzaam. Alles wat een man nodig heeft. Als ze voor je gaat, dan gaat ze er ook voor de volle honderd procent voor.”

Linda de Mol is het brein achter de titel Patty’s Big Fat Ibiza Wedding.

Meer over