Paul de Leeuw gaat vloggen en livestreamen

30 mei 2016 12:54 | sterren | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Paul de Leeuw gaat de wereld van vloggen en livestreams veroveren. De 54-jarige komiek en presentator lanceerde vandaag zijn eigen Youtubekanaal en heeft grootse plannen.

Paul maakte zijn entree in de wondere wereld van het live vloggen via Facebook waar hij op geheel eigen wijze z'n plannen bekend maakte aan zijn vrienden en ruim 56.000 volgers.

Filmpje!

Volgens Paul bevat zijn Youtubekanaal niet alleen veel leuke clipjes, er staat in de komende maanden iets groots te gebeuren. Wat dat precies inhoudt, liet hij nog even in het midden. Wel zoomde hij veelzeggend in op de ingelijste affiche van Filmpje!, de bioscoopfilm uit 1995 waarin De Leeuw als Bob en Annie de Rooij schitterde.

Live vlog

Daarnaast is Paul van plan iedere dag om 19.00 uur live te gaan vloggen. Momenteel speelt hij de voorstelling Moeders & Zonen met Freek Bartels en Anne-Wil Blankers. De bedoeling is om een soort backstage verslag van iedere show te maken. 

Enzo & Loeki

Het vloggen lijkt volledig nieuw voor De Leeuw, dat bleek wel uit de schokkerige, bewogen camerabeelden. Paul noemt zich dan ook gekscherend Loekie Knol, de tegenhanger van Enzo. Maar deze knol is volgens De Leeuw de oudste, dikste, meest homoseksuele vlogger van Nederland. 

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Meer over