Chaotisch

Pauline Wingelaar over deelname aan nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje: 'Ik kom mezelf zo tegen in deze wedstrijd'

2 juli 2024 11:31 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard
Gisteren werd bekendgemaakt dat Pauline Wingelaar en Floris Göbel de eerste kandidaten zijn van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje 2024. In een interview met RTL Boulevard blikken zij terug op hun deelname. Voor Pauline was het programma een echte uitdaging.

Droom

Pauline Wingelaar zegt in gesprek met RTL Boulevard dat ze het jammer vindt dat ze haar leven niet op pauze kon zetten om zich volledig te kunnen focussen op haar deelname aan Het Perfecte Plaatje. ''Want het is gewoon tijdrovend.'' Toch wilde ze supergraag aan het programma meedoen. ''Dit stond zeker heel hoog op mijn lijstje. Het was zelfs een beetje dat ik dacht, waarom vragen ze me nu pas? Nee, dit is wel oprecht één programma wat wel mijn droom was.''

Chaotisch

Kijkers van Echte Gooische Moeders, waar Pauline Wingelaar in speelt, weten inmiddels wel dat Pauline af en toe chaotisch en druk kan zijn. ''De mensen die mij een beetje kennen, zullen wel van mij verwachten dat ik niet heel rustig en zen ben. Maar dat ik nogal chaotisch en druk ben. Ik kom mezelf zo tegen in deze wedstrijd. Paniek!'', zegt ze over haar deelname.

Volgens Pauline kunnen kijkers van het nieuwe seizoen wel rekenen op vermakelijke televisie." Ik zit wel eens in de auto naar huis en dan denk ik, het is in ieder geval leuke televisie geweest.''

In het interview met RTL Boulevard vertelt Wingelaar dat ze zich goed voorbereid heeft op het programma. Toen ze zelf voor de camera stond van een andere fotograaf, kon ze het niet laten om al het een en ander te vragen. "Ik vroeg: met welk diafragma schiet je dit? Toen keek hij me aan en zei hij, nou ik weet in welk programma je zit." 

Hieronder is het interview van Pauline en Floris met RTL Boulevard te bekijken.

Wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien is en welke BN'ers nog meer meedoen, is nog niet bekend.  

Meer over