Peking Express krijgt wederom Belgische co-host

9 september 2016 13:25 | sterren | Door Televizier

Rik van de Westelaken presenteert het vernieuwde Peking express samen met de Vlaamse Sean Dhondt (32). De zanger en mediapersoonlijkheid staat te trappelen op reis te gaan.

Dhondt werd bij het Vlaamse publiek bekend als zanger van de punkgroep Nailpin en ontpopte zich als presentator en VJ bij zenders als TMF, JIM en VTM. Op televisie presenteerde hij onder ander The voice of Vlaanderen en The ultimate dance battle.

Backpacken

In een interview met radiozender Q2 gaf Dhondt aan dat hij ook zelf mee had willen doen aan het programma: "Ik ben zelf een aantal jaren geleden door Amerika rondgetrokken als muzikant zonder geld en af en toe al liftend. Dat was echt een onwaarschijnlijk avontuur dat ik voor de rest van mijn leven meedraag. Dus ik kan me inbeelden dat dat ook zo gaat zijn voor de duo’s die samen met mij naar Azië vertrekken. Ik ben trouwens enorm blij met die bestemming, want ik zou elke dag Aziatisch kunnen eten. Dus mij hoor je zeker niet klagen!”

Art & Roos

De opnames van Peking express gaan in oktober van start. Alleen al in Vlaanderen hadden zich 4000 koppels aangemeld. Meer dan voldoende voor een bont kandidatenveld. In het verleden presenteerde Art Rooijakkers de show samen met de Vlaamse zangeres Roos van Acker.

Meer over