Penthouse Frank Masmeijer te huur

29 januari 2015 14:39 | sterren | Door Televizier

© Archief Beeld & Geluid

Frank Masmeijer heeft een luxe penthouse in de Belgische stad Antwerpen, maar de voormalig showmaster kan er wegens omstandigheden niet meer verblijven. Het stulpje staat nu te huur.

Frank Masmeijer bivakkeert al meer dan drie maanden in een Antwerps celletje, terwijl zijn vrouw Sandra met de kinderen in zijn luxueuze penthouse woont. Sandra moet de huur van 3000 euro per maand zelf ophoesten, maar zelfs de echtgenote van een vermeend drugssmokkelaar kan deze enorme som geld niet betalen. Ze biedt het huis daarom te huur aan.

Penthouse

Weekend meldt dat het penthouse beschikt over een woonoppervlakte van ruim 300 vierkante meter. Het huis bestaat uit drie slaapkamers, drie badkamers en in de kelder twee parkeerplaatsen. De kans dat ongewenste personen de woonkamer binnenlopen is ook nihil, de voordeur is namelijk gepantserd.

Frank Masmeijer

Frank Masmeijer zit momenteel in voorarrest, omdat hij verdacht wordt van het smokkelen van 400 kilo cocaïne. Deze hoeveelheid zou naar verluidt maar liefst 22 miljoen euro waard zijn.

Meer over