Perez Hilton heeft rol in realityserie Gay Dads of New York

De homoseksuele blogger Perez Hilton is onlangs vader geworden. Hij gaat nu spelen in een realityserie over homoseksuele mannen en hun vaderschap.

In de serie is te zien hoe de “gay dads” zich gedragen als ouders. Hun ervaringen met de opvoeding van het kind worden op de voet gevolgd.

Vereerd

“Hoe ziet een typisch Amerikaanse gezin eruit? Vandaag de dag lijkt het veel opdat van mij. Ik voel me vereerd en ben enthousiast om aan een televisieprogramma mee te doen vol liefde, humor en drama. Wat wordt het niet? Waardeloos of saai”, schrijft Perez Hilton op zijn blog.

Perez Hilton

Perez Hilton is wereldberoemd geworden met zijn weblog perezhilton.com, waarin hij het doen en laten van beroemdheden nauwlettend in de gaten houdt. Perez (echte naam Mario) startte zijn website in september 2004. Inmiddels volgen elke dag ruim 4,5 miljoen bezoekers het laatste nieuws van Perez.

Zoektocht

Een uitzenddatum van Gay Dads of New York is nog niet bekend. Wel zijn de producenten nog op zoek naar meer homoseksuele vaders die hun ervaringen willen delen.

Reageren