Pernille op eenwieler

Pernille La Lau verbijstert Koffietijd-collega's met stunt

29 januari 2023 11:31 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Pernille La Lau blijkt over onvermoede talenten te beschikken. De Koffietijd-presentatrice verbluft haar collega's live in de uitzending met een onverwachte act waar ze meer dan vaardig in bleek. 

Op social media blikt Pernille La Lau terug op een bijzonder moment tijdens de vrijdageditie van het doorgaans vrij rustige Koffietijd.

TikTok

Vaste prik in de show is het rubriekje Eline's Viral waarin entertainmentdeskundige Eline de Ruig de meest opmerkelijke filmpjes op social media doorneemt. Een daarvan was een TikTok-filmpje waarop een jongen al gitaar spelend op een eenwieler een hoelahoep in de lucht hield. Het leek Pernilles co-host Patrick Martens wel een aardig idee dat Pernille 't ook eens zou proberen.

Stuif es in

Wat niemand wist is dat La Lau niet schrikt van een eenwieler. Ze kreeg als kind zelfs les van de Nederlandse wereldkampioen eenwieleren en was zo goed dat ze zelfs in 1983 bij Stuif es in haar televisiedebuut maakte met het bijzondere voertuig. La Lau besloot het spelletje mee te spelen bij Koffietijd en deed net of ze het heel lastig vond.

Verbijstering

Maar fietsen verleer je nooit, zelfs niet op één wiel. Patrick Martens en Eline de Ruig keken met verbijstering toe hoe ze moeiteloos haar balans vond en soepeltjes wegfietste. Ook hoelahoepen en tokkelen op de gitaar ging de 51-jarige presentatrice uitstekend af. 

Meer over