Mysterieus

Pernille La Lau verklaart afwezigheid bij Koffietijd

1 november 2022 13:31 | sterren | Door Judith Regeling

© Videoland
Waar Pernille La Lau normaal gesproken meerdere keren per week Koffietijd presenteert, was ze de afgelopen weken nergens te bekennen. Maar waarom? Ze geeft nu zelf een verklaring.

Het is alleen de vraag of je er iets uit kan halen.

Lees ook: Froukje de Both verklaart langdurige afwezigheid Hugo Kennis bij Eigen Huis & Tuin 

Koffietijd

Koffietijd is in tegenstelling tot de vele andere talkshows niet aan één gezicht gebonden. Het zijn namelijk Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Vivian Slingerland, Pernille La Lau en Patrick Martens die in afwisselende duo-formatie de presentatie verzorgen. Pernille was echter de afgelopen weken in geen velden en wegen te bekennen en ook haar collega's hielden hun lippen stijf op elkaar over haar afwezigheid. 

Pernille La Lau

Nu blijkt dat Pernille La Lau waarschijnlijk druk was met de opnames van een ander programma. "Verdorie, ik heb echt iets heel erg leuks gedaan en ook iets heel bijzonders. Het vervelende alleen is: ik mag er niets over zeggen", vertelt ze haar collega Vivian in de uitzending. "We gaan er wel op terugkomen bij Koffietijd." 

De Verraders?

Specifieke details ontbreken dus nog, maar als we de juicekanalen mogen geloven, heeft Pernille het hier over... De Verraders 2023. Of dat daadwerkelijk zo is, zal later blijken.

Meer over