Alles op de schop

Peter Gillis en Rob Geus gaan samen vakantieparken aanpakken

9 maart 2022 15:53 | sterren | Door Esther Hut

© Peter Gillis

Peter Gillis en Rob Geus hebben de handen ineengeslagen om alle vakantieparken van Peter aan te pakken.

 

Het duo laat op Instagram weten dat ze beginnen op Vakantiepark  Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Aan Rob de taak om een rapport op te maken waarin hij de verbeterpunten van de Oostappen Groep Vakantieparken in kaart brengt. “Rob heeft een heldere visie en kijkt met frisse ogen naar alle onderdelen en dit is voor ons waardevol. We proberen waar mogelijk dan ook direct door te pakken met de aanbevelingen” aldus Peter.

Na Vakantiepark Prinsenmeer worden ook de andere vakantieparken aangepakt door Rob. “We gaan van ‘daar word ik foxwild van’ naar ‘daar word ik vrolijk van’”.

Slecht nieuws

Naast dit goede nieuws kreeg Peter deze week ook slecht nieuws te horen. Hij moest namelijk zijn stadscamping Den Driesch in Valkenburg twee weken na de opening alweer sluiten, omdat hij geen exploitatievergunning bleek te hebben.

Praten als Brugman

Peter, eigenaar van de Oostappen Groep, kocht de camping vorig jaar november en nam sinds een paar weken al reserveringen aan. Ruim een week later stonden handhavers op de stoep. “Dan kun je praten als Brugman, maar we hebben toch moeten sluiten,” liet Peter weten. De gasten die al op de camping stonden moest hij vriendelijk verzoeken de tent weer op te vouwen en te vertrekken.

Na zijn koop in november was Peter al gewezen op het feit dat hij een vergunning nodig had, maar de aanvraag bleef uit. Tot gisteren. Toen heeft Peter de vergunning aangevraagd. Het is te hopen voor hem dat het op tijd wordt goedgekeurd.

Dinsdag 15 maart om 20:30 uur zie je in Familie Gillis: Massa is kassa op SBS6 hoe Rob en Peter samen te werk gaan op het vakantiepark.

 

Meer over