Hatseflats!

Peter Gillis stelt zijn nieuwe vriendin Wendy voor

24 mei 2023 09:48 | sterren | Door Esther Hut

© Instagram Peter Gillis

Lang heeft Peter Gillis niet in zak en as gezeten toen bleek dat hij en Nicol toch niet de liefde van elkaars leven bleken te zijn. Een paar maanden later heeft cupido weer raak geschoten en is de Massa is Kassa-ster tot over zijn oren verliefd.

Peter kan het haast wel van de daken schreeuwen en kon niet wachten om voor de camera met zijn nieuwe liefje Wendy van Hout voor te stellen.

Familie Gillis: Massa is Kassa

Gisteravond ging het tiende seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa van start en dat vond Peter een mooie gelegenheid om zijn liefje voor te stellen. Wendy zal namelijk dit seizoen ook te zien zijn in de realityserie.

‘Bijzondere chemie’

Peter en Wendy hebben elkaar afgelopen april voor het eerst ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer in Lommel. "Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen,” zegt Peter op zijn Instagram. Volgens het stel hebben ze veel overeenkomsten zoals dezelfde humor en delen ze gemeenschappelijke interesses zoals het ondernemerschap, campings en reizen met de camper. 

Wendy heeft al vijf kinderen uit drie relaties met wie ze allemaal naar eigen zeggen ‘goed contact’ heeft. Ook heeft ze Peter zijn kinderen al ontmoet en is Peerke op zijn beurt al bij haar ouders langs geweest.

Het zal niet lang meer duren voor het stel gaat samenwonen in de nieuwe villa van Peter in Neerpelt. “Wat goed zit, gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie,” zegt de ondernemer. Kijkers kunnen dit seizoen dus veel meer van Wendy gaan zien in het nieuwe seizoen.

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over