Piet Paulusma heeft spijt van vreemdgaan

Weerman Piet Paulusma is verliefd op de vrijheid. Hij is dol op gezelligheid en waait waar de wind hem brengt. Daar past een vaste relatie niet bij.

"Ik ben dol op mensen en gezelligheid, maar ik schrijf mijn eigen plan. Niemand mag mij in een kooitje stoppen", vertelt Piet aan de Telegraaf. Hij geniet met volle teugen van zijn vrijheid en is zeker niet op zoek naar een vriendin. Toch sluit hij een hereniging met ex-vrouw Joke niet uit. 

Paulusma flirt in de zomer

Piet Paulusma omschrijft zichzelf als een echte flirt: "Ik ben een heel sociaal beestje en flirten vind ik leuk. Daar draagt het mooie zomerweer van de afgelopen weken natuurlijk wel aan bij!" Maar uiteindelijk blijft het enkel bij wat gesjans: "Op een nieuwe vriendin zit ik niet te wachten. Ik ben met niemand in de weer, want ik kan er niet tegen om geclaimd te worden."

Serieuze relaties

De SBS-presentator weet zelf dondersgoed dat dit hem een lastig persoon maakt om mee samen te leven. De twee serieuze relaties die hij heeft gehad, liepen dan ook vanwege hem op de klippen. Piet bekent: "Spijt heb ik niet snel, maar ik ben niet altijd trouw geweest. Dat had ik liever anders gedaan."

Piets levensles

Toch heeft Piet een wijze les geleerd van deze fouten: "Als ik ooit weer een nieuwe relatie instap, dan wil ik heel goed met haar afstemmen wat we ervan verwachten. Duidelijkheid scheppen op voorhand, zodat er later minder problemen ontstaan. Ik ga nog erg goed om met mijn ex-vrouw Joke en sluit niet uit dat we ooit weer bij elkaar zullen komen. Maar nu hoor ik even bij niemand en dat is goed voor me. Ik heb het prima naar mijn zin!"

Reageren