Aran geweigerd

Pijnlijk: Gordon wil nooit meer praten met RTL Boulevard

19 april 2024 10:14 | sterren | Door Judith Regeling

© RTL.nl
Aran Bade hoeft niet meer zomaar aan te kloppen bij Gordon voor een goed gesprekje. De zanger is helemaal klaar met hem en het entertainmentprogramma.

En dat ongenoegen steekt hij duidelijk niet onder stoelen of banken.

Aran Bade vs. Gordon

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade reisde donderdag vol goede moed af naar Utrecht om aanwezig te kunnen zijn bij de première van Yamas, een nieuwe Nederlandse film waarin Gordon een klein rolletje vertolkt. Hij hoopte daar de zanger even te kunnen spreken, maar die moest er op zijn beurt niets van weten.

"We zijn waarschijnlijk te kritisch geweest. Ik heb iets gezegd blijkbaar dat hij labiel was", legde Aran dan ook uit aan de camera's. "Nou ja, dat is ook wel zo, want hij wil dus niet meer met ons praten, omdat we dat hebben gezegd." 

Awkward gesprekje

En inderdaad, aan die woorden van Aran is niets gelogen. Vervolgens zagen kijkers een fragment waarin Aran een poging doet om Gordon aan het praten te krijgen. De entertainer lijkt het te willen negeren, maar op een gegeven moment kan dat niet meer. En dan is hij er klaar mee: "Jij noemde mij toch labiel op televisie? Dan moet jij niet met mij praten", aldus Gordon. Aran wil daar het fijne van weten: "Waarom niet?" Gordon is daar duidelijk over: "Omdat ik dat zeg."

Benieuwd wat er vervolgens gebeurt? Bekijk hieronder de complete video!

RTL Boulevard is dagelijks om 18:35 uur te zien op RTL4.

Meer over