Pip Pellens en partner Pim winnen Dance Dance Dance

10 oktober 2015 22:25 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Pip Pellens en haar vriendje Pim hebben het eerste seizoen van Dance Dance Dance gewonnen. In de finale bleken ze beter dan concurrenten Fockeline en Achmed.

Pip en Pim hadden vanaf het begin van de reeks al een favorietenrol, maar ze maakten hun reputatie meer dan waar.

De eerste 10 punten

Vooral Pim, die de afgelopen weken kampte met een belemmerende knieblessure, liet zien wat hij in huis had. Zeker toen hij tijdens zijn solodans het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson mocht brengen. De dans was speciaal voor Pim, omdat zijn overleden vader groot fan was van de King of Pop. Hij gaf zich helemaal en dat werd door de jury beloond met de allereerste 10 van de avond. Ook samen lieten ze zich van hun beste kant zien toen ze hun versie van de Pink hit Try brachten. 

Underdogs Achmed en Fockeline

Waar winnaars zijn, tref je ook verliezers. Acteursvrienden Achmed Akkabi en Fockeline Ouwerkerk moesten het afleggen, hoe hard ze ook hun best deden. Ze waren zich bewust van hun rol als underdogs, maar vochten als leeuwen, onder meer met hun versie van die andere Michael Jackson klassieker: Thriller. 

100.000 euro voor Pip & Pim

Pip en Pim wonnen naast de eretitel ook 100.000 euro voor hun goede doel: Villa Pardoes, een organisatie die zich inzet om ernstig zieke kinderen een droomvakantie te bezorgen. Ook gaven de juryleden de twee geliefden mee dat ze écht door moeten gaan met hun danstalent.  

Meer over