Pip Pellens scoort gastrol in Nickelodeon-serie

9 juni 2016 10:04 | sterren | Door Televizier

© Otto van den Toorn/RTL

Pip Pellens krijgt een gastrol in de Nickelodeon-serie De Ludwigs. Ze kruipt in de huid van de zeventienjarige Sophie Sagamore. "Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik gevraagd ben."

Pip spreekt voor Nickelodeon al regelmatig stemmen in voor diverse series. Ze is onder meer te horen als Sam Puckett in de jeugdprogramma's iCarly en Sam & Cat.

Mysterieus

Maar daar bleef het tot nu toe bij. "Nu speel ik er dus voor het eerst echt zelf in," vertelt Pip. Volgens de actrice is het personage Sophie Sagamore totaal anders dan alle andere rollen die ze tot nu toe heeft gespeeld. "Het is sowieso mijn meest mysterieuze personage tot nu toe!"

Ludwig

De avontuurlijke familieserie speelt zich af in Amsterdam en draait om een gezin dat bestaat uit de ouders Ludwig, gespeeld door Tooske en Bastiaan Ragas, en hun vijf pleegkinderen. Zij onderzoeken de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs als de ouders plotseling verdwijnen.

Pip

De actrice zit in ieder geval nooit stil. Binnenkort is ze ook de zien in The next boy/girl band op SBS 6, waarin ze met John Ewbank en Sharon Doorson een meidenband samenstelt. Een paar maanden geleden verliet ze nog Goede tijden, slechte tijden (foto) en zat ze in de jury van de danshow Battle on the dancefloor.

Meer over