Presentatiedebuut valt Victoria Koblenko zwaar, ze kan het nog niet zo goed

22 mei 2014 11:13 | sterren | Door Televizier

Presenteren is zo makkelijk nog niet. Dat ondervindt Victoria Koblenko aan den lijve in het programma Spuiten en Slikken. De actrice maakte met het programma haar presentatiedebuut.

“Ik ben wat overmoedig geweest”, geeft Victoria toe in het tijdschrift Viva. “Ik dacht: ik presenteer al jaren lijsttrekkersdebatten en congressen, interview regelmatig politici over zware zaken, dus Spuiten en Slikken presenteren? Dúh, dat kan ik zéker. Ik had mezelf hoog zitten. Die letters op een autocue kan iedere mongool lezen, dacht ik, dus dat doe ik wel even."

Karaktereigenschap

Toch blijkt presenteren allemaal wat moeilijker dan gedacht. De manier waarop Victoria het presentatie-avontuur aanging  is naar eigen zeggen typisch Victoria: "Ik spring zonder tactiek de afgrond in en kijk wel weer hoe ik boven kom. Risico's nemen is een typisch Koblenko-ding.”

Moeilijke start

Om haar te helpen heeft Victoria een coach ingeschakeld die haar helpt in het leerproces. De moeilijke start die ze gehad heeft gaat de presentatrice niet in de koude kleren zitten: "Het is een beetje zuur dat heel Nederland getuige is van mijn leerproces en mijn glorieuze mislukking."

Reacties

Op Twitter zijn de reacties op Koblenko’s presenteerprestaties niet mals.

De tweets komen voor provocerende Victoria hard aan: "Op Twitter waren de mensen in het begin mee-do-gen-loos, écht meedogenloos. Ik heb er niets op tegen dat mensen hun mening uitspreken. Maar als mensen anoniem schrijven over 'die Oost-Europese hoer bij Spuiten en Slikken', dan raakt dat me wel."

Voor Spuiten en Slikken slikte de presentatrice Ritalin.

Meer over