Foetsie

Presentator Splinter Chabot voor ton opgelicht door aannemer

18 maart 2024 08:56 | sterren | Door Redactie Televizier

© AVROTROS
Splinter Chabot kocht onlangs een huis in Amsterdam en had grootse verbouwplannen met zijn nieuwe stulpje. De aannemer die hij in de arm heeft genomen, heeft de presentator echter behoorlijk gedupeerd. Daardoor woont Splinter zelfs weer tijdelijk bij zijn ouders.

"Ik heb een huis in Amsterdam gekocht en ben ongelooflijk opgelicht door de aannemer, die is verdwenen en vertrokken en heel veel geld heeft meegenomen", vertelde Splinter in Ivo op Zondag. Samen met zijn broer Storm, met wie hij het huis zou betrekken, woont de presentator inmiddels weer bij zijn ouders. "Ik wil altijd positief omgaan met tegenslagen. Dus ik heb mijn vriendinnen opdracht gegeven om vandaag niet mijn verjaardag te vieren, maar een faillissementsfeestje. Wel met cocktails en champagne. Een beetje Titanic, we gaan met niveau ten onder."

Opgelicht

Volgens de zoon van Bart en Yolanda Chabot is het huis onbewoonbaar achtergelaten door de malafide aannemer. "De aannemer heeft mij wel goed opgelicht. Het hele huis is niet af, je kan er niet wonen. Hij heeft een ton gejat, dat is heel veel geld. Alles wat hij gedaan heeft moet gesloopt worden."

Meer over