Programma uitgesteld

Presentatrice Olcay Gulsen besmet met het coronavirus

4 november 2020 11:20 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens
Olcay Gulsen is besmet met het coronavirus. Mede daardoor wordt het radioprogramma dat ze met haar vriend Ruud de Wild zou maken uitgesteld.

KRO-NCRV meldt dat de presentatrice en haar vriend in quarantaine moeten, waardoor ze niet kunnen beginnen met Wild in het weekend: Ruud vs Olcay dat voor aanstaande vrijdag 6 november op het programma stond. In de vier afleveringen zou het stel door middel van spelletjes, actualiteiten en ‘relationeel geweld’ geld inzamelen voor het goede doel.

QuarantaineTV

De radio-uitzending van woensdag wordt bij Radio 2 waargenomen door collega Paul Rabbering. Vanaf donderdag is De Wild vanuit huis te horen. Het stel moest eerder ook al in quarantaine, omdat ze op reis naar Lissabon waren geweest. Daarop kwamen ze met QuarantaineTV om de tijd te doden. Daaruit kwam Wild in het weekend: Ruud vs Olcay naar voren.

Gestalkt

Eerder deze week had Olcay ook nog leuk nieuws te melden. De 40-jarige presentatrice is namelijk het nieuwe gezicht van Gestalkt op SBS6. Daar neemt ze het stokje over van Thijs Zeeman, die is vertrokken naar RTL en daar Zeeman Confronteert: Stalkers maakt. De opnames van Gestalkt zijn door de coronabesmetting eveneens uitgesteld.

Meer over