Prijs villa Pfaffs daalt dramatisch

De villa van Jean-Marie Pfaff stond ooit te koop voor 2 miljoen euro. De Belgische familie wil nu zo graag van het stulpje af dat de vraagprijs nog maar de helft is. Sla uw slag!

Na vele bijzondere jaren besloot de familie Pfaff hun villa voor 2 miljoen euro te verkopen. De Nederlander die het stulpje van de Vlaamse familie kocht, betaalde het forse bedrag niet, waardoor de koop nietig werd verklaard. Inmiddels is het huis weer op de markt en biedt de familie de nieuwe koper vijftig procent korting; een koopje.

De Pfaffs

De villa van de Pfaffs werd jarenlang op de Nederlandse televisie uitgezonden. In de realityserie De Pfaffs was te zien hoe Jean-Marie en zijn familie van het leven genoten in het Vlaamse Brasschaat.

Riant onderkomen

Met een woonoppervlak van 750 vierkante meter is er aan ruimte geen gebrek. Zo beschikt de villa volgens Bekendeburen.nl over een een ruime woonkamer, zes slaapkamers, vier badkamers en een overdekt zwembad met jacuzzi. Ook kan er in de tuin nog een lekker balletje worden geslagen op de tennisbaan.

Reageren