Malen

PSV deelt per ongeluk telefoonnummer van acteur Frank Lammers

11 augustus 2019 09:50 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Netflix
PSV heeft een blunder begaan waarbij het nummer van Frank Lammers op straat is komen te liggen. En dat is nogal wat, want als je Ferry Bouman achter je aan krijgt, ben je nog niet jarig.

Frank Lammers speelt in de serie Undercover drugsbaas Ferry Bouman. De PSV-supporter in hart en nieren werd door de Eredivisieclub gevraagd als zijn personage naar Donyell Malen te bellen, die lange tijd twijfelde over een contractverlenging bij de Eindhovenaren.

Ander nummer

Lammers start zodoende een videogesprek om de aanvaller te overtuigen bij PSV te blijven, maar daarbij verschijnt ook het nummer van de acteur in beeld. Verschillende Twitteraars wisten te melden dat het inderdaad om het nummer van Lammers ging en dat hij na verscheidene oproepen een ander nummer heeft aangevraagd. Lammers zelf heeft nog niet op het voorval gereageerd.

Tweede seizoen

Frank Lammers is sinds mei 2019 te zien als Ferry Bouman in het eerste seizoen van Undercover. De acteur keert in de tweede reeks terug als de drugsbaas. Wanneer het tweede seizoen te zien is, is nog niet bekend. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit in het voorjaar van 2020 zal zijn.

Meer over