De stem

Quinty Trustfull is terug met voor haar 'een nieuwe uitdaging'

4 januari 2024 10:00 | sterren | Door Marjolein Vos

© HGTV
Na bijna dertien jaar Koffietijd heeft Quinty Trustfull een nieuwe baan te pakken. De presentatrice wordt de voice-over van de nieuwe interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) die op 15 januari in Nederland wordt gelanceerd. 

Ze gaat werken als 'stem van de zender' en is vanaf vandaag volop te horen bij verschillende promo's die de nieuwe zender aankondigen en ook bij teasers van nieuwe programma's en andere zender-aankondigingen.

Nieuwe uitdaging

Quinty kan niet wachten om aan de slag te gaan. "Ik was zeer verheugd toen HGTV mij benaderde met de vraag of ik de voice-over van hun nieuwe zender wil zijn. Natuurlijk wil ik dat! Na bijna 13 jaar Koffietijd te hebben gepresenteerd, heb ik wel zin in een nieuwe uitdaging." Naar eigen zeggen is de presentatrice zelf ook dol op interieurinspiratie en contact dat gaat over verbouwingen. Zelf keek ze HGTV ook altijd toen ze in de Verenigde Staten was. 

Programma's

De nieuwe zender komt onder meer met programma's als Fixer To Fabulous, No Reno Demo met social media influencer Jennifer Todryk en My Lottery Dream Home met David Bromstad die loterijwinnaars helpt met hun gewonnen geld eindelijk dat grote droomhuis te kopen.

HGTV is vanaf maandag 15 januari te zien bij providers KPN, Ziggo en Odido.

Meer over