Quinty Trustfulls' dagen in Milaan lijken geteld

1 november 2016 14:55 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland/Nick van Ormondt

Quinty Trustfull reisde haar man Orlando achterna naar Milaan toen hij assistent-trainer werd van Internazionale onder Frank de Boer. Nu de club de trainer heeft ontslagen, staat alles op losse schroeven.

Officieel is Trustfull nog in dienst bij Inter, maar kenners achten de kans gering dat hij aan kan blijven in zijn functie zodra Stefano Pioli aantreedt als nieuwe hoofdtrainer van de tobbende topclub.

85 dagen

Quinty had een hectische zomer toen begin augustus bekend werd dat Orlando trainer zou worden in Milaan. Ze moest in een razend tempo op zoek naar passende woonruimte, de verhuizing regelen en ook haar werkzaamheden voor Koffietijd af zien te stemmen op haar nieuwe leven. Na overleg werd besloten dat Quinty drie dagen in Nederland zou zijn voor de ochtendshow en de rest van de week in Milaan met haar gezin zou zijn. Na 85 dagen lijkt aan die regeling een eind gekomen.

Eindelijk thuis

En dat is behoorlijk zuur voor Quinty die in interviews en op Twitter liet weten zich eindelijk thuis te voelen. Zo vertelde ze onlangs aan De Telegraaf: "Het voelt nu als thuis want we hebben ons appartement, we zijn gesetteld. Elke keer dat ik nu kom, kom ik ook thuis en niet in het hotel. Dat is heel lekker."

Meer over