Niet gelukt

Rachel Hazes krijgt toch geen eigen realityserie bij SBS6

13 februari 2024 17:00 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP

Het leek er even op dat Rachel Hazes haar eigen realityserie zou krijgen, maar dat plan gaat toch niet door. Dat heeft een woordvoerster van Talpa bevestigd aan het AD.

Geen realityserie op komst

Rachel Hazes is onlangs een nieuw avontuur aangegaan door een café te kopen in het Spaanse Torremolinos. Ze werd gevolgd door camera's en er werd onderzocht of het mogelijk was om een realityserie te maken rondom de opening van haar brasserie. Inmiddels is duidelijk dat die serie er niet gaat komen. ''Dit heeft uiteindelijk niet tot een programma voor SBS6 geleid, zegt de woordvoerster van Talpa tegen het AD.

Casa Hazes

De weduwe van André Hazes dr. opende de deuren van haar nieuwe brasserie afgelopen weekend. Een brasserie starten in Spanje was de droom van haar overleden man.

"Zoals velen van jullie weten liep ik al sinds het overlijden van André met zijn plan in mijn hoofd. Daarom ben ik zo ontzettend trots om dit nu eindelijk voor hem in vervulling te kunnen laten gaan. En dan ook nog in zijn geliefde Spanje. Per 10 februari 2024 opent namelijk Brasserie Casa Hazes de deuren", schreef Rachel eerder over haar nieuwe uitdaging op Instagram.

Meer over