Rafael van der Vaart en Sabia Engizek in blijde verwachting

21 oktober 2013 23:40 | sterren | Door Televizier

Rafael van der Vaart heeft zijn vriendin Sabia Engizek zwanger geschopt. Dat zou de voetballer bevestigd hebben aan het Duitse blad Bild.

"Ja, wir bekommen ein Baby", kopte Bild maandagavond. Volgens het blad heeft Rafael het zelf gezegd: „Ja, het klopt. Sabia is zwanger. Wij zijn erg gelukkig en danken Onze Lieve Heer ervoor. Verder willen we geen commentaar geven, want de zwangerschap is nog heel pril.”

Lolita

Ook de moeder van Rafael van der Vaart, Lolita, heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Zij vertelt aan RTL Boulevard: "Wij hebben het nieuws vorige week gehoord. Damián is ook erg blij. We gaan volgende week naar Hamburg om bij ze op bezoek te gaan."

De affaire

De afgelopen maanden hield de scheiding van Rafael en Sylvie en de daaropvolgende relatie van Raf en Sabia de vaderlandse pers in haar greep. De zaak was extra sappig omdat Sylvie en Sabia jarenlang boezemvriendinnen waren.

Maar daar is inmiddels weinig van over. Sabia gaf een gemeen interview waarin ze vertelde over allerlei vermeende affaires van Sylvie, Sylvies moeder sloeg terug door Sabia een leugenachtige duivelin te noemen.

Khalid Boulahrouz

Sabia heeft trouwens al wat kroost rondlopen, ze heeft drie kinderen, van wie twee met voetballer Khalid Boulahrouz. Rafael en Sylvie hebben samen zoontje Damián. Sabia en Rafael hebben sinds maart dit jaar een relatie.

Meer over