Zee-egel ongeluk

Dio geeft update na pijnlijk vertrek in Expeditie Robinson: 'Het gaat goed'

11 maart 2022 14:29 | sterren | Door Judith Regeling

© Videoland
Rapper Dio moest gisteravond in Expeditie Robinson: All Stars het veld ruimen nadat hij in een onbewaakt moment op een zee-egel was gaan staan. Bij Eilandpraat blikte hij daarom niet alleen terug op zijn Expeditie, maar gaf hij ook een update over zijn gezondheid.

Dio gaat in ieder geval de boeken in als de pechvogel van dit All Stars-seizoen van Expeditie Robinson

Expeditie Robinson: All Stars

In de vierde aflevering van Expeditie Robinson: All Stars was namelijk te zien hoe een pijnlijke ontmoeting met een zee-egel ervoor zorgde dat Dio het veld moest ruimen. Hoewel de rapper het zelf nog wel zag zitten om zijn expeditie voor te zetten - inclusief een door stekels doorboorde voet - beslisten zijn tegenstanders anders. Zij kozen uiteindelijk unaniem om hem naar huis te sturen. 

Lees ook: Verwondingen nekken deze deelnemer Expeditie Robinson All Stars 

Rapper Dio

Het is voor zijn eigen gezondheid misschien wel de beste keuze geweest. Inmiddels gaat het namelijk weer de goede kant op met zijn voet. "Het gaat goed met mijn voet nu. Hij is nog niet voor 100% hersteld, maar het gaat beter. Ik kan er nu wel op lopen", vertelde Dio gisteren met een grote lach op zijn gezicht bij Eilandpraat. "Er zit nog een naaldje in. Dat voel ik als ik nog een beetje gebogen met mijn voet sta. Het is vervelend."

Zee-egel

Maar gelukkig niet zo vervelend als het was. "Ik ging gewoon met mijn volle gewicht door die zee-egel heen. Mijn hele voet was doorspiest met al die naalden. Pas toen ik weer terugkwam op het kamp, durfde ik er eindelijk naar te kijken. Toen zagen we van die naalden echt onder mijn nagels zitten. Ik wist het al: dit is einde oefening." 

Eilandpraat is wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL4.

Meer over